Ένινγκ: «Είμαι χαρούμενος για τα παιχνίδια που έρχονται»

Ένινγκ: «Είμαι χαρούμενος για τα παιχνίδια που έρχονται»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στις αναμέτρησεις με Ατρόμητο και ΑΕΚ αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Μίχαελ Ένινγκ τόνισε ότι ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ αποτελεί πρόκληση για τον Άρη. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στη ΝOVA και στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο αλλά και στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη προετοιμασία της ομάδας του: «Είμαι ικανοποιημένος αυτή την περίοδο, πήραμε κάποιες ανάσες, προπονηθήκαμε πιο άνετα και συνεχίζουμε. Ήταν η πιο χαλαρή εβδομάδα, δουλέψαμε σε τακτική και τελειώματα, ήταν μια καλή εβδομάδα».

Για το έμψυχο υλικό του Άρη: «Όλοι όσοι συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι μέρος της ομάδας. Είχαμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε 5-6 παίκτες από τις ομάδες των Κ19 και Κ17. Αυτό έχει ανεβάσει το επίπεδο αυτών που παίζουν. Δε θέλουμε να μείνουμε μόνο σε αυτούς τους 13-14 που τραβήξανε κουπί, αλλά να δούμε και τους υπόλοιπους. Το παιχνίδι το κάνουν οι παίκτες, η δουλειά μου είναι να τους κάνω καλύτερους, πως πρέπει να αντιδράσουν μετά από κάποιες στιγμές».

Για τα όσα είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμια: «Έπρεπε να δώσω μια ώθηση, θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Στο ημίχρονο τους είπα κάποια πράγματα και τελικά φτάσαμε στην ισοφάριση. Το τι είπαμε πρέπει να μείνει στα αποδυτήρια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε κάθε παιχνίδι, αν και δε μου αρέσει να μένουμε πίσω στο σκορ. Υπάρχει αυτοπεποίθηση ότι μπορεί η ομάδα να ανατρέψει καταστάσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για τα πλέι οφ: «Είμαι χαρούμενος για τα παιχνίδια που έρχονται. Την επόμενη Κυριακή δεν ξέρουμε με ποιον θα αγωνιστούμε, είναι λίγο προβληματικό αυτό, αλλά ίσως αρέσει στον κόσμο. Παίζει ρότο αν είναι εντός ή εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι. Μετράνε πολλά πράγματα για να κάνουμε τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια μας».

Για τον ημιτελικό του κυπέλλου: «Είναι μεγάλο κίνητρο ο ημιτελικός, μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και το περιμένουμε. Είναι στη σκέψη μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όσο καλύτερος ο αντίπαλος μας κάνει και εμάς καλύτερους για να είμαστε δυνατοί».

Για τον Ατρόμητο: «Παίζουμε στην έδρα μας, περιμένουμε πολύ κόσμο για να μας στηρίξει και για το Κύπελλο. Και για αυτόν τον λόγο θέλουμε να κερδίσουμε. Θα παίξουμε επιθετικά για να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό παιχνίδι και για τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ