Το ραντεβού Μελισσανίδη-Καρέρα και η κοινή γραμμή για την επόμενη μέρα

Το ραντεβού Μελισσανίδη-Καρέρα και η κοινή γραμμή για την επόμενη μέρα

Συνάντηση με τον Μάσιμο Καρέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα δείπνο που έγινε με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και το οποίο διήρκεσε αρκετές ώρες.

Εκεί, οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλά ζητήματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Για την οποία υπάρχει όπως φαίνεται κοινή γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας μετέφερε στον άλλον την ικανοποίηση που υπάρχει για την εκατέρωθεν συνεργασία, υπήρξε εξαιρετική χημεία μεταξύ τους πάνω στις απόψεις που αντάλλαξαν και γενικώς φάνηκε ταύτιση απόψεων.

Η κουβέντα πήγε και στην… επόμενη μέρα και σίγουρα αυτή η επαφή, είναι μια καλή αρχή, εν όψει καλοκαιριού. Όπου να θυμίσουμε, πως ο Μάσιμο Καρέρα έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει η γνωστή ρήτρα και από τις δύο πλευρές, που μπορεί να σπάσει η συμφωνία με ένα “πέναλτι” ύψους 120.000 ευρώ.

Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Καρέρα θα προχωρήσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι. Το κλίμα που υπάρχει και από τις δύο πλευρές είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν εν καιρώ, έπειτα και από τις νεότερες επαφές που θα υπάρξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ