«Υποψήφιοι για την Σπόρτινγκ Μαρτίνς και Φερέιρα» (pic)

«Υποψήφιοι για την Σπόρτινγκ Μαρτίνς και Φερέιρα» (pic)

Η «Record» θεωρεί εκ των βασικών υποψήφιων για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τους δύο Πορτογάλους προπονητές αν αποχωρήσει ο Ζόρζε Σίλας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά στο πορτογαλικό πρωτάθλημα καθώς βλέπει την κορυφή της βαθμολογίας από το -18 ύστερα από 22 αγωνιστικές. Ο προπονητής της ομάδας, Ζόρζε Σίλας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και τα σενάρια για τον διάδοχό του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Record», δύο από τους βασικούς στόχους της Σπορτινγκ, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Αμπέλ Φερέιρα. Η εφημερίδα σημειώνει πως ο Σίλας δεν θα μείνει και μετά το καλοκαίρι και οι προπονητές των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είναι δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αν και στην κορυφή της λίστας είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Μπράγκα.

Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμη σε πολύ θεωρητικό επίπεδο ενώ θυμίζουμε πως στις αρχές της σεζόν, ο πορτογαλικός σύλλογος είχε επιχειρήσει να πάρει τον Φερέιρα αλλά τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ