Λάρσον: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το αξίζουμε»

Λάρσον: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το αξίζουμε»

Ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη στο τελείωμα της φετινής σεζόν.

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το κλίμα που επικρατεί στον Άρη ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο (01/03, 7 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης, το τελευταίο πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός επιθετικός, που διανύει μια από τις πιο αποδοτικές σεζόν της καριέρας του, τόνισε ακόμη πως οι κίτρινοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τελικό στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Περιμένω γεμάτο γήπεδο και να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια της σεζόν με έναν ωραίο τρόπο, να απολαύσουμε το παιχνίδι».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Όλοι περίμεναν πως θα τα καταφέρουμε. Ωστόσο, δεν πρέπει να πανηγυρίσουμε τόσο πολύ, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε τη στιγμή».

Για τη συμμετοχή στα πλέι οφ και τα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που απολαμβάνουν όλοι και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει».

Για το αν έχει καταλάβει πόσο λείπει ένας τίτλος από τον Άρη: «Φυσικά, είναι δύσκολο το να μην το αντιληφθεί κάποιος. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που θέλει να το καταφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για το γκολ που έβαλε στη Λαμία: «Δεν το πανηγύρισα γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, είδα τον Μπράουν (σ.σ. Ιντέγε) να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα για να συνεχιστεί άμεσα το παιχνίδι. Το γκολ ίσως είναι στο top 5 των όσων έχω βάλει».

Για τη συνεργασία του με τον Μπράουν Ιντέγε: «Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον και είναι σημαντική η δική του συνδρομή. Βοηθάει πολύ και το δικό μου παιχνίδι».

Για το αν συγκρίνει τη φετινή καλή σεζόν του με κάποια προηγούμενη: «Είμαι χαρούμενος, απολαμβάνω το παιχνίδι μου με την εμπειρία που έχω, όπως και κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο γήπεδο. Σε ό,τι αφορά τη σεζόν είναι δύσκολο να τη συγκρίνω με κάποια. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι πολύ το παρελθόν, θέλω μόνο να απολαμβάνω ό,τι έχω εδώ και τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ