Πανιώνιος: Με πολλές απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ

Πανιώνιος: Με πολλές απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Λεωνίδας Βόλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες έξι ποδοσφαιριστών του – Ντεμπούτο για τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο του Πανιωνίου.

Χωρίς τους τραυματίες Μάλερμπ, Μιλόγεβιτς, Κιάκο, τον τιμωρημένο Κόρμπο, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες Μαξίμοβιτς και Άρσε, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι (1/3, 19:00) με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο ματς με την Ενωση θα κάνει το ντεμπούτο του στον «κυανέρυθρο» πάγκο ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Νίκι Παπαβασιλείου, με στόχο να γλιτώσει τον Πανιώνιο από τον υποβιβασμό στη Superleague 2.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιστορικού για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ: Κότνικ, Νίκας, Αραμπούλι, Καμαρά, Ντομίνγκες, Δούμτσιο, Εμμανουηλίδη, Ευαγγέλου, Γρίβα, Λυμπεράκη, Οικονομίδη, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζα, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σίντι Αλί, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ