Ένινγκ: «Στο μυαλό των παικτών υπήρχε ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ»

Ένινγκ: «Στο μυαλό των παικτών υπήρχε ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ»

Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τους λόγους που ο Άρης γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης έχασε μέσα στην έδρα του από τον Ατρόμητο στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ο λόγος σύμφωνα με τον Μίχαελ Ένινγκ ήταν ότι η ομάδα του εστίασε στον επόμενο κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στον πάγκο των κίτρινων.

Για το ματς: «Ήταν εμφανές πως λόγω των πολλών αλλαγών στο βασικό σχήμα χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο για να μπούμε στο πνεύμα παιχνιδιού. Δεν αξίζαμε την ήττα, είχαμε ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα. Μας έλειψε η συνέπεια μπροστά στην αντίπαλη εστία για να σκοράρουμε περισσότερο. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Φαίνεται ότι στο μυαλό των παικτών υπήρχε ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα».

Για τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και τη χρησιμοποίηση του νεαρού Μπακούτση: «Συνολικά, ήταν συνειδητή απόφαση να γίνουν πολλές αλλαγές. Το παιχνίδι είχε αυτόν τον χαρακτήρα και μπορούσαμε να δοκιμάσουμε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα για τον Μπακούτση είναι νεαρός και έκανε τη δουλειά του. Ήταν ένα πρώτο βήμα, χρειάζεται εμπειρία και να μάθει από τα λάθη του. Ωστόσο, ήταν σημαντικό παιχνίδι για να έχω εικόνα από ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά».

Για την πιθανότητα ανανέωσης συνεργασίας του με τον Άρη και μετά το καλοκαίρι: «Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ. Χτες είχαμε μια καλή συνομιλία, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ