Γαβαλάς: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ και σε αγωνιστικό χώρο και VAR»

Γαβαλάς: «Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ και σε αγωνιστικό χώρο και VAR»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς αναφέρθηκε στο χτύπημα που δέχθηκε ο Σα στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ τόνισε ότι πρέπει στα πλέι οφ να υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονος προβληματισμός με τη χρήση του VAR στο ματς με τον Παναιτωλικό στη φάση του εγκληματικού χτυπήματος του Μουνιέ στον Ζοσέ Σα και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς με δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό από την πλευρά των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Γαβαλάς μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου στο Καραϊσκάκη κι αναφέρθηκε στο χτύπημα που δέχθηκε ο Σα, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει στα πλέι οφ να υπάρχουν ξένοι διαιτητές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια ωστόσο θα θέλαμε ως Ολυμπιακός να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για όσα έγιναν. Να σταθούμε στη φάση του Σα. Έγιναν 15 ράμματα στο μέτωπο του Σα. Ωστόσο στη φάση αυτή ο διαιτητής τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη. Δεν πήγε ούτε στο VAR.

Αυτή η φάση μας δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Υπάρχουν και άλλες φάσεις, αλλά στεκόμαστε στη φάση του Σα. Του έγιναν 15 ράμματα, αλλά ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Δικαιώνεται ο Ολυμπιακός για την πρόταση που έκανε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο. Να υπάρχουν ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς στα πλέι οφ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ