«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: Ευθείες «βολές» σε Γιώργο, Αμπέλ και… Ιβάν

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: Ευθείες «βολές» σε Γιώργο, Αμπέλ και… Ιβάν

«Χαλαρό “χ” σήμερα με την Β ομάδα μας», «κανονίζετε τα όνειρά μας, μιλημένα παιχνίδια, μιλημένα πρωταθλήματα», «το στήσιμο του αιώνα», «ομάδα-καρναβάλι, Φερέιρα μαθητευόμενος μάγος», «που είναι ο Γιωργάκης, έκλεισε το Instagram;», μερικά από τα οργισμένα μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟΚ στα «ασπρόμαυρα» social media.

Η τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη και η ισοπαλία με την τοπική ομάδα προκάλεσε την οργή των οπαδών του Δικεφάλου, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα κατέκλυσαν τα social media της ομάδας και έκραξαν άγρια παίκτες, Φερέιρα, Γιώργη και Ιβάν Σαββίδη!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική και αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να τα… χώνουν σε ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς αναφέρθηκαν στις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθη, παραδεχόμενοι ανοιχτά την πολυϊδιοκτησία!

«Χαλαρό “χ” σήμερα με την Β ομάδα μας», «κανονίζετε τα όνειρά μας, μιλημένα παιχνίδια, μιλημένα πρωταθλήματα», έγραψαν χαρακτηριστικά στα μήνυμά τους στην σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook. Πολλά από τα σχόλια μάλιστα εξαφανίστηκαν ως… δια μαγείας.

Αλλοι, έκραξαν τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας «δεν μπορούν τα παλικάρια», ενώ πάρα πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν φραστικά στον Αμπέλ Φερέιρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μαθητευόμενο μάγο». «Ο ένας χειρότερος από τον άλλον, είστε όλοι για κλάματα. Ξεφτίλα. Παίκτες χωρίς πάθος. Επικίνδυνος ο Φερέιρα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Από τα «πυρά» των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ξέφυγαν οι Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης, με τον κόσμο να στήνει στη… γωνία τους δύο άνδρες. «Οι ομάδες δεν διοικούνται με story στο Instagram, ούτε μέσω skype. Αδιαφορία όλη την χρονιά», «Γιώργη άλλαξε μυαλά», «Ο Γιωργάκης ο Σαββίδης που είναι εξαφανισμένος; Εκλεισε το Instagram», ήταν μερικά από τα οργισμένα μηνύματα που ανέβηκαν στην σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Μηνύματα, πολλά από τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από λίγα λεπτά από το προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλλον, σε κάποιους δεν άρεσαν. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε κρίση, με τον κόσμο πλέον να μην… τρώει τα παραμύθια και να βλέπει πραγματικά τι συμβαίνει στην ομάδα του.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ