Αποκλειστικό: Ξανά υπογράφει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ

Αποκλειστικό: Ξανά υπογράφει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ

«Γκέλαρε» ο ΠΑΟΚ; Θα υπογράψει ο Μίσιτς συμβόλαιο και όλα λύθηκαν. Όπως ακριβώς συνέβη και τις προηγούμενες φορές.

Ούτε τον Καλπαζίδη λοιπόν. Αυτός ο κακοφτιαγμένος ΠΑΟΚ, μια ομάδα που από το καλοκαίρι και τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη έδειξε πως δεν μπορεί, όση βοήθεια κι αν έχει, όσο ξεδιάντροπη διαιτητική εύνοια και αν απολαμβάνει, να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία. Είναι μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Μια ομάδα που έχασε τον Κρέσπο και η άμυνά της «μπάζει» ακόμα και απέναντι στον… Λισγάρα.

Μια ομάδα που δεν πόνταρε καθόλου στο ποδόσφαιρο, αλλά στην προπαγάνδα. Και το ποδόσφαιρο, όταν δεν ποντάρεις σε αυτό, σε εκδικείται. Καμιά φορά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Όπως συνέβη στην Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής, σε ένα ματς που έγραψε ιστορία. Τελείωσε στο 102’ χωρίς κανέναν λόγο.

Αυτή η προπαγάνδα οδήγησε τον ΠΑΟΚ μέχρι την 25η αγωνιστική και τον είχε μέσα στο πρωτάθλημα. Εκείνο το -2 από τον Ολυμπιακό έδινε ελπίδα, αφού το μεταξύ τους ντέρμπι γινόταν στην Τούμπα. Κι εκεί μίλησε το ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος Ολυμπιακός νίκησε εύκολα, ο ΠΑΟΚ μετά απ’ αυτό έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του με αποτέλεσμα να μην κερδίσει ούτε την Ξάνθη. Από αύριο, όμως, θα βρεθεί κάτι για να μιλήσει και πάλι η προπαγάνδα. Όλο και κάπου θα έχει… κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Μετά τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 0-2 στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Τον Μίσιτς. Τότε ήταν που για πρώτη φορά ακούγαμε και διαβάζαμε πως ο Κροάτης χαφ αναμένεται να φύγει από το καθεστώς του δανεισμού και να αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ. «Υπογράφει ο Μίσιτς» ήταν η λύση στην «με κάτω τα χέρια» ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Φαίνεται πως ο Μίσιτς δεν υπέγραψε τότε. Διότι λίγο διάστημα αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας αυτής, ο Κροάτης χαφ υπέγραφε ξανά. Αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ίδιοι τίτλοι. «Υπογράφει ο Μίσιτς». Φαίνεται πως κάθε λίγο και λιγάκι ο Μίσιτς πήγαινε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και υπέγραφε συμβόλαια. Ίσως άλλαζαν τους όρους και έπρεπε να τον τρέχουν τον άνθρωπο κάθε μέρα και να του δίνουν συμβόλαιο και στυλό.

Ε λοιπόν η πραγματική αλήθεια δεν έχει γραφτεί ακόμα. Εδώ τώρα θα τη μάθετε, σε αποκλειστικότητα. Ξανά υπογράφει ο Μίσιτς. Αφού «γκέλαρε» ο ΠΑΟΚ να το περιμένετε πως αυτός ο εξαιρετικός χαφ θα είναι και πάλι η… νίκη του ΠΑΟΚ του Αμπέλ απέναντι σε όσους τον έχουν ξεγραμμένο. Μαζί με τον αετό την Καθαρά Δευτέρα, ήταν έτοιμοι να πετάξουν την αποκλειστικότητα με τους όρους που ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον 26χρονο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ