Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί: Οι πολυτιμότεροι της σεζόν…

Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί: Οι πολυτιμότεροι της σεζόν…

21 ασίστ και 8 γκολ σε 31 συμμετοχές από τον 35χρονο άσο που περνάει δεύτερη νιότη στον Ολυμπιακό. 23 γκολ και 6 ασίστ σε 37 συμμετοχές από τον 33χρονο killer. Και οι δύο γράφουν την δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό.

Δύο μεγάλα «στοιχήματα» του Ολυμπιακού την καλοκαιρινή περίοδο που βγήκαν 100%. Σε μια περίοδο όπου Μαρτίνς, Καρεμπέ, Μοντέστο πετυχαίνουν διάνα στις επιλογές τους. Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός επένδυσε πάνω σε δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους.

Τον 35χρονο Βαλμπουενά και τον 33χρονο Ελ Αραμπί. Τον βιρτουόζο Γάλλο που σε όλη την σπουδαία του καριέρα «τάιζε» τους επιθετικούς είτε παίζοντας στα άκρα (κυρίως) είτε στον άξονα. Και τον Μαροκινό στράικερ που σε όλη του την καριέρα «μάτωνε» τα δίχτυα. Και οι δύο ήρθαν από πρωταθλήματα που έχουν… πικράνει τον Ολυμπιακό στην πλειοψηφία των επιλογών του. Από Τουρκία ο Βαλμπουενά, από την Αραβία ο Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επένδυσε πάνω στον Βαλμπουενά (ειδικά μετά τον τραυματισμό Φορτούνη) και τον Ελ Αραμπί και δικαιώθηκε απόλυτα. Και δεν μιλάμε απλά μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλάμε για όλη την σεζόν.

Ματιέ Βαλμπουενά

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Οι δύο τους είναι οι πολυτιμότεροι της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι καλύτεροι του πρωταθλήματος με διαφορά από τους υπόλοιπους όλων των ομάδων.

Οι επιδόσεις τους άλλωστε «μιλούν» από μόνες τους. 21 ασίστ και 8 γκολ σε 31 συμμετοχές από τον 35χρονο άσο που περνάει δεύτερη νιότη στον Ολυμπιακό. 23 γκολ και 6 ασίστ σε 37 συμμετοχές από τον 33χρονο killer. Και οι δύο γράφουν την δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό.

Και θα συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς! Έχουμε μπροστά μας 10 μεγάλα ματς για το πρωτάθλημα, δύο τουλάχιστον για το Κύπελλο και άλλα δύο τουλάχιστον για το Γιουρόπα Λιγκ. 14 ματς με την ελπίδα να υπάρξουν και άλλα σε Γιουρόπα Λιγκ και ένα ακόμη στο Κύπελλο. Με τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να είναι εγγύηση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας Ολυμπιακός που ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου και συνεχίζει ακόμη έχοντας καταγράψει 44 επίσημα ματς. Ένας Ολυμπιακός που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, που στην Ευρώπη έχει κοιτάξει στα μάτια μεγαθήρια, που έχει έναν σπουδαίο προπονητή που έχει βάλει την σφραγίδα του κάνοντας εντυπωσιακή δουλειά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην εποχή Μαρτίνς που κατάφερε να δημιουργήσει μια ατσάλινη ομάδα που μπορεί να τους νικά όλους!

Σαφέστατα ο φετινός Ολυμπιακός έχει πάρα πολλούς πρωταγωνιστές. Και όλοι έχουν προσφέρει πολλά, από τον Μαρτίνς έως τον τελευταίο ερυθρόλευκο στο Ρέντη. Οι… γερόλυκοι όμως, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους ανεξίτηλο στη φετινή σεζόν που ακόμη είναι ανοικτή σε όλες τις διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ