ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύσεις στα στόπερ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύσεις στα στόπερ

Ο τραυματισμός του Βαρέλα, βάζει σε δίλλημα τον Αμπελ Φερέιρα, για το αν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις απόψεις του ή να ρίξει τα μούτρα του και να δεχθεί πως έχει για στόπερ τους Μιχάι και Μιχαηλίδη.

Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ και έρχεται στην πιο δύσκολη χρονικά στιγμή καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις για το κύπελλο, αλλά και οι αγώνες για τα play offs.

Ο «Δικέφαλος» ξέμεινε από στόπερ καθώς αυτή τη στιγμή έχει μόνο τον Ίνγκασον, σύμφωνα με τα πιστεύω του Αμπέλ Φερέιρα που δεν δείχνει να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχάι και Μιχαηλίδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, από την Κυριακή (1/3) το βράδυ κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα μιας και θα πρέπει μέχρι αύριο να πάρει μια απόφαση. Αν θα πρέπει να συνεχίσει να υπερασπίζεται τις απόψεις του ή θα πρέπει να βαδίσει με την λογική.

Αν πάρει την πρώτη απόφαση τότε οι δύο νεαροί αμυντικοί που περιμένουν μια ευκαιρία για να δείξουν το ταλέντο τους, θα πρέπει να την ξεχάσουν. Σ΄ αυτή την περίπτωση θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του Βαρέλα και δεν θα είναι ένα καθαρό στόπερ. Οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν είναι δύο οι Μάτος και Εσίτι. Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη θέση, ενώ ο δεύτερος ποτέ. Όμως προκρίνεται λόγω της σωματοδομής του. Άλλωστε η θέση στην οποία αγωνίζεται μ’ αυτή του στόπερ δεν διαφέρει και πολύ.

Αν πάρει την δεύτερη απόφαση τότε θα έχουμε μια νέα… κωλοτούμπα από τον Πορτογάλο τεχνικό. Στην αποστολή θα βρεθούν αυτομάτως οι Μιχάι και Μιχαηλίδης και σίγουρα ένας θα ξεκινήσει ως βασικός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, αφού μετά την μεγάλη απώλεια του Χοσέ Κρέσπο που τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο «Δικέφαλος» έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού του Βαρέλα, αλλά και την απουσία του Ίνγκασον για ένα ματς των Play Off λόγω καρτών.

Ο Αμπέλ Φερέιρα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο έμπειρος στόπερ, έχοντας παράλληλα στο νου του και τις εναλλακτικές λύσεις.

Αυτή τη στιγμή οι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ, εκτός από τον Ίνγκασον είναι οι νεαροί Μιχάι-Μιχαηλίδης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να βρει τις κατάλληλες λύσεις, προκειμένου να αποφύγει… πειράματα όπως η χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ