
Τέλος η σεζόν για τον Αγιούμπ, ο οποίος θα συνεχίσει ειδική θεραπεία στο γόνατο για τον επόμενο 1,5 μήνα.
Δεν έχει καταφέρει καλά – καλά να αγωνιστεί ακόμα, αλλά η σεζόν τελείωσε για τον Αγιούμπ, αφού ο Μαροκινός θα μείνει 1,5 μήνα εκτός και θα κάνει θεραπείες, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.
Ο Αγιούμπ υποφέρει από μία μικρή φλεβική θρόμβωση στον τένοντα πίσω από το δεξί γόνατό του.
Ο παίκτης μάλιστα γλίτωσε από πολύ μεγαλύτερη ζημιά, καθώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί κίνδυνος και για την υγεία του σύμφωνα με τη «Sportday», αν δεν υπήρχε έγκαιρη διάγνωση.
Ο 25χρονος άσος έχει ξεκινήσει εδώ και ένα 10ημερο ειδική αγωγή με αντιπηκτικά φάρμακα και η θεραπεία του θα συνεχιστεί για τουλάχιστον έξι εβδομάδες ακόμα. Σε αυτό το διάστημα φυσικά δεν θα συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες μέχρι να γίνει επανέλεγχος και να πάρει το οριστικό «ok».



















