ΑΕΚ : «Κίνηση για Μόχταρ»

ΑΕΚ : «Κίνηση για Μόχταρ»

Δημοσιεύματα εμπλέκουν την ΑΕΚ με τον εξτρέμ της Τσβόλε.

Το όνομα του Γιούνες Μόχταρ, του 25χρονου εξτρέμ της Τσβόλε επαναφέρουν στη λίστα της ΑΕΚ δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σημειώνοντας πως η Ένωση είναι πιθανό να κάνει κίνηση για την περίπτωσή του.

Ο Μόχταρ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τσβόλε, είναι ένα όνομα που είχε ακουστεί ξανά για την ΑΕΚ το καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε απασχολήσει ουσιαστικά.

Ωστόσο σήμερα, η ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalcentraal.nl» αλλά και η μαροκινή «mountakhab.net», τονίζουν πως η Ένωση είναι μεταξύ των πιθανών προορισμών του Μόχταρ. Για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Πέραν της Τσβόλε, ο Μόχταρ έχει φορέσει στην Ολλανδία και τις φανέλες των Αϊντχόβεν και Τβέντε. Ενώ με την τωρινή ομάδα του έχει καταγράψει από το καλοκαίρι του 2016 περισσότερα από 40 ματς, σημειώνοντας και 11 γκολ.

Aξίζει πάντως να σημειωθεί πως από την ΑΕΚ διέψευσαν τα όσα αναφέρουν στην Ολλανδία και στο Μαρόκο, με τους ανθρώπους της Ένωσης να υποστηρίζουν πως θέμα Μόχταρ δεν υφίσταται την δεδομένη στιγμή. Με τον 26χρονο άσο να μην είναι μεταξύ των λύσεων που εξετάζει αυτή τη στιγμή η Ένωση για την ενίσχυση των άκρων της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ