Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί»

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τον ηγέτη των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, έστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρωτοβουλία του να αποστείλει τρία φορτηγά με τρόφιμα στον Έβρο.

Θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού απέστειλε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών των Ερυθρόλευκων, για την κίνησή του να στείλει τρία φορτηγά με τρόφιμα στον Έβρο για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που για μια ακόμα φορά είναι στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, με την αποστολή τριών φορτηγών στον Έβρο για τα παιδιά μας που προστατεύουν νυχθημερόν τα σύνορα της πατρίδας μας.

O Ολυμπιακός μας και ο ηγέτης του, όπως στην Κεφαλονιά, στη Μάνδρα και όπου υπάρχει ανάγκη και πρόβλημα, είναι κοντά δείχνοντας ότι είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός και όχι μόνο σύλλογος που συμβάλει και βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο όπου χρειαστεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ