Φαρ ουεστ στο ΟΑΚΑ: Ο Μελισσανίδης έπιασε από τα… καρύδια τον επόπτη!

Φαρ ουεστ στο ΟΑΚΑ: Ο Μελισσανίδης έπιασε από τα… καρύδια τον επόπτη!

Απίστευτα… καουμποϊλίκια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που την «έπεσε» σε διαιτητές και χτύπησε τον Θοδωρή Καρυπίδη. Σε στάση… προσοχής οι αστυνομικοί! Ο Περέιρα πήρε τηλέφωνο τους διαιτητές και τους ζήτησε να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο!

Η δική του ζούγκλα. Στα χρόνια της… εξυγίανσης, και όχι μόνο. Και άπαντες, από την Κυβέρνηση έως και την αστυνομία στο ΟΑΚΑ σε στάση… προσοχής. Έχει ασυλία ο… Τίγρης στην «ζούγκλα» του. Όπως αυτή που (για άλλη μια φορά) έστησε στο Ολυμπιακό στάδιο ορμώντας να «κατασπαράξει» με συνοδεία μπράβων βεβαίως διαιτητές και παράγοντες. Χωρίς να νοιάζεται αν οι διαιτητές είναι Πορτογάλοι, αν θα διασύρει (για άλλη μια φορά) το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη. Αυτός είναι ο… Τίγρης, συνοδεία μπράβων βεβαίως-βεβαίως.

Και αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει, έκανε και στο ΟΑΚΑ στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού με τον Άρη. Αναγκάζοντας τους Πορτογάλους διαιτητές να απειλήσουν πως δεν θα βγουν για να παιχθεί το δεύτερο ημίχρονο. Να βγουν με τα πολλά μετά από 18 λεπτά και ενώ είχαν ζήσει πρωτοφανή (όχι μόνο για αυτούς) σκηνές μέσα στα αποδυτήρια. Και να ξέρετε πως δεν είχαν καμία πρόθεση να βγουν, αλλά θα το διέκοπταν. Πήρε όμως τηλέφωνο το πατριωτάκι τους, ο Περέιρα και τους ζήτησε να… κάνουν τόπο στην οργή και να βγουν να σφυρίξουν. Τους ζήτησε να επιτρέψουν τα καυμποιλίκια. Και όταν μετά από όλα όσα έχουν γίνει, αυτός που σε φέρνει εδώ για να σφυρίξεις και να πληρωθείς για αυτό, σου λέει βγες και παίξε, τότε δεν έχεις και καμία αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνεις…

Πάμε όμως να περιγράψουμε τα καυμποιλίκια. Ο… Τίγρης, κατά κόσμον Δημήτρης Μελισσανίδης συνοδευόμενος από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο όρμηξε στα αποδυτήρια των διαιτητών στην ανάπαυλα και έπιασε από τα αρχ…ια τον επόπτη!

Ναι, την έπεσε στα ίσα στον επόπτη για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Άρη με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Και όχι μόνο αυτό. Την έπεσε σε όποιον έβρισκε μπροστά του, με τους διαιτητές έντρομους να μην πιστεύουν αυτά που ζουν στην Ελλάδα της… εξυγίανσης.

Ο Μελισσανίδης επιτέθηκε στη συνέχεια, πάντα με τους μπράβους του δίπλα του, στον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη που σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν βρέθηκε λίγο μετά το πρώτο επεισόδιο στα αποδυτήρια έχοντας ως στόχο να πάει σε αυτά της ομάδας του, όμως ακούγονται και βλέποντας τον πανικό πήγε να δει τι συμβαίνει.

Εκεί δέχθηκε δύο γροθιές από τον… Τίγρη που πάντα με την συνοδεία των μπράβων του, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη! Ο Παπαδόπουλος φώναζε στον Καρυπίδη να μην ανταποδώσει στον 70χρονο Μελισσανίδη, η κατάσταση ξέφυγε, οι Πορτογάλοι κλείστηκαν στα αποδυτήρια για να γλιτώσουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο έγραψε άλλη μια… χρυσή σελίδα στην εποχή της «εξυγίανσης». Το κορυφαίο σε όλα αυτά; Η αστυνομική δύναμη παρακολουθούσε. Ίσως να τράβαγαν και βιντεάκια οι άνθρωποι, δεν το ξέρουμε σίγουρα. Ο επικεφαλής, κ. Αναγνωστόπουλος όπως και όλοι οι υπόλοιποι αστυνομικοί σε στάση… προσοχής απλά έβλεπαν.

Που να μπλέξουν άλλωστε; Σου λένε ο Τίγρης έχει ασυλία, είχε από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει και από την Ν.Δ. Που να μπλέκουμε τώρα…

Λίγο μετά ο Λυσσάνδρου που βρισκόταν στο γήπεδο προσπαθούσε να συμμαζέψει την κατάσταση. Ζητούσε και συγγνώμη ο άνθρωπος για αυτά που έγιναν.

Αλλά ξαναλέμε. Στην… εξυγίανση οι «καουμπόηδες» κάνουν ότι γουστάρουν! Είτε με όπλα όπως ο Ιβάν στην Τούμπα είτε χωρίς όπως ο Μελισσανίδης.

Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη… υπογράφει μνημόνια! Οι Γεραπετρίτηδες, Αυγενάκηδες, Χρυσοχοίδηδες, Οικονόμου απλά παρακολουθούν. Σαν τους αστυνομικούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ που… χάζεψαν τον Τίγρη να βρυχάται, πάντα με τους μπράβους του δίπλα του.

Εδώ θα πει κανείς για το άλλο γνήσιο τέκνο της… εξυγίανσης, έκλεισαν τα μάτια σε δολοφονίες. Ο Χρυσοχοίδης δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για τον Βούλγαρο οπαδό του Άρη που δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θα ασχοληθεί με τα καουμποιλίκια του Μελισσανίδη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ