Ξάνθη: Ο Καλπαζίδης φέρνει… μπαράζ παραμονής

Ξάνθη: Ο Καλπαζίδης φέρνει… μπαράζ παραμονής

Η Ξάνθη υποχωρεί μία... ανάσα από το μπαράζ παραμονής, μετά τις ποινές που επιβλήθηκαν λόγω Καλπαζίδη και πολυϊδιοκτησίας.

 

Άσχημα τα μαντάτα στα Πηγάδια… Όχι πως δεν τα περίμεναν, αφού ήξεραν ότι τα είχαν κάνει… μαντάρα. Για αυτό και ο άλλοτε λαλίστατος και πολυγραφότατος Χρήστος Πανόπουλος το έχει γυρίσει στο… λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.

Η ουσία είναι ότι ο Καλπαζίδης δεν… βγαίνει σε καλό στην Ξάνθη. Με την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής της Superleague, αφαιρούνται συνολικά 12 βαθμοί από την ακριτική ομάδα.

Δεν αλλάζει κάτι ως προς την διαδικασία που θα πάρει μέρος η Ξάνθη, αφού έτσι και αλλιώς δεν πρόλαβε τα Play Off. Στα Play Out θα αγωνιστεί, αλλά με άλλους όρους, πιο δυσμενείς σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολογία της.

Η Ξάνθη είχε 30 βαθμούς με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Όμως, μετά την αφαίρεση των 12 βαθμών, «κατεβαίνει» στη 12η θέση της βαθμολογίας και έχει 18 πόντους. Μόλις έναν περισσότερο από τον 13ο Παναιτωλικό, ο οποίος έχει 17.

Συνεπώς, η Ξάνθη θα συμμετάσχει στα Play Out έχοντας το άγχος της παραμονής, αφού ο Παναιτωλικός θα την καταδιώξει για να αποφύγει το μπαράζ. Τώρα, αν θα υπάρξει… εσωτερική μεσολάβηση, αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

Επισημαίνεται ότι η ποινή είναι εφέσιμη και θα επιληφθεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ