Στήνουν στον τοίχο τον Ιβάν: Δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων ΠΑΟΚτσήδων για την ενοχή της ομάδας τους (pics)

Στήνουν στον τοίχο τον Ιβάν: Δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων ΠΑΟΚτσήδων για την ενοχή της ομάδας τους (pics)

Ξεσηκωμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον της διοίκησης μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών και τη... σφραγίδα του σκανδάλου με τον ΠΑΟΚ. Δεκάδες τα μηνύματα αγανακτισμένων οπαδών της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Κορυφώνονται οι αντιδράσεις.

Η απόφαση – καταπέλτης της Superleague για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι γνώριζαν: το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλο από την πολυϊδιοκτησία των δύο ομάδων. Δύο σύλλογοι που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, είναι κάτω από την ίδια διοικητική στέγη. Καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δηλώνει αθώος, παρά την επιβολή αφαίρεσης εφτά βαθμών. Συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως δεν έχει παρανομήσει, παρά το γεγονός πως πλέον η υπόθεση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ωστόσο δεν μπορούν να πείσουν πλέον κανέναν. Και κυρίως, δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο της ομάδας τους, που νιώθει προδομένος και πληγωμένος, βλέποντας ότι με παράνομες μεθόδους προσπαθεί να επιβληθεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν είχαν περάσει παρά λίγα λεπτά από την ανακοίνωση της Λίγκας για την αφαίρεση εφτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και 12 συνολικά στην Ξάνθη και οι φίλοι της ομάδας ξέσπασαν. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook ανέβηκαν φωτογραφίες των παικτών και γράφτηκε το «Είμαστε ΠΑΟΚ, ποτέ δεν τα παρατάμε», αλλά ο κόσμος της ομάδας βάλλει κατά πάντων. Κάτω από την ανάρτηση της ΠΑΕ είναι δεκάδες τα σχόλια εναντίον της διοίκησης και την καλούν να… καθαρίσει το όνομα της ομάδας ή να πέσει κατηγορία.

Κάνουν λόγο για ντροπή, για ρετσινιά, για προδοσία. Δείτε ορισμένα από αυτά που… δημοσιεύονται, διότι υπάρχουν και πολύ σκληρά σχόλια που δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ