Ο Βαλμπουενά υπέγραψε έως το 2021 – Τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο

Ο Βαλμπουενά υπέγραψε έως το 2021 – Τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Οι όροι που μαρτυρούν ότι ο Γάλλος θέλει και του χρόνου να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές ημέρες. Για την ακρίβεια, τα πάντα είχαν συμφωνηθεί και απλώς απέμενε να βρεθεί χρόνος να ετοιμαστούν τα συμβόλαια και η προφορική συμφωνία να μπει και στο χαρτί. Με υπογραφή. Κάτι που έγινε το πρωί της Πέμπτης. Με τον Ματιέ Βαλμπουενά να υπογράφει και τυπικά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 36χρονος «στρατηγός» του Ολύμπιακού βρέθηκε στην Πλατεία Αλεξάνδρας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Ερυθρόλευκοι. Επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία του στο Μεγάλο Λιμάνι έως το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Βαλμπουενά έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τρέχον. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους οικονομικούς όρους της συνεργασίας του με τους Ερυθυρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά συμφώνησαν να μπουν μπόνους στο συμβόλαιο του Γάλλου. Μπόνους διαφόρων ειδών: Επίτευξης στόχων, συμμετοχών, Champions League, προσωπικών επιτευμάτων. Μια σειρά από μπόνους, που μπορεί να αυξήσουν τις αποδοχές του ηγέτη του φετινού Ολυμπιακού.

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι ότι ο Βαλμπουενά δέχθηκε να ρίξει το φιξ ποσό που έχει να παίρνει από τον Ολυμπιακό (κάτι λογικό, λόγω και ηλικίας). Το θέμα είναι ότι πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του και στις ικανότητές του, που θεωρεί δεδομένο ότι και τη νέα χρονιά θα είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα του.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν έκανε καμία διαπραγμάτευση επί των όρων του συμβολαίου. Δέχθηκε ότι του προτάθηκε (σ.σ. μετά και από σχετική συνεννόηση του Ολυμπιακού με τον δικηγόρο του), υπέγραψε και απλά υποστήριξε ότι είναι πανευτυχής που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που του έδωσε πίσω τη χαρά για ποδόσφαιρο και τον έκανε πάλι… έφηβο.

Για την ιστορία, οι φετινοί αριθμοί του Βαλμπουενά προκαλούν ίλιγγο. Σε 32 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 8 γκολ και 22 ασίστ! Οντας ο πρώτος παίκτης στις τελικές πάσες που έγιναν γκολ, σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ