Μαρσέλο Παζ: «Θέλουμε συνεργασία με την οικογένεια Σαββίδη, δύσκολη η πώληση της Φορταλέζα»

Μαρσέλο Παζ: «Θέλουμε συνεργασία με την οικογένεια Σαββίδη, δύσκολη η πώληση της Φορταλέζα»

Ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, με δηλώσεις του υποστήριξε πως θέλει μια συνεργασία με την οικογένεια Σαββίδη, ενώ θεωρεί δύσκολη υπόθεση την πώληση της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, που συναντήθηκε με τους αδερφούς Κορνατσίνι, μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας για το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η ομάδα. «Μου μίλησαν με ρεαλιστικά γεγονότα.

Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Από την πλευρά μας, πάντα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τον Τύπο και τους οπαδούς μας για να μην διοχετεύονται λάθος πληροφορίες. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση στο τραπέζι. Εκφράστηκε πρόθεση από την πλευρά τους».

Ο Μαρσέλο Παζ θεωρεί δύσκολη υπόθεση μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Φορταλέζα προκρίνοντας μια συνεργασία με την οικογένεια Σαββίδη: «Υπάρχει ενδιαφέρον από την οικογένεια Σαββίδη για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα στην Βραζιλία.

Επέλεξαν την Φορταλέζα, ωστόσο, μια πώληση του κλαμπ στην εν λόγω περίπτωση είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει μεγάλο πάθος γι’ αυτήν την ομάδα και μια σειρά καταστάσεων που κάνουν πολύ δύσκολο αυτό το ενδεχόμενο. Είμαστε υπέρ, όμως, μιας εταιρικής σχέσης, μιας επένδυσης που θα μας ενισχύσει περισσότερο, χωρίς να χάσουμε απόλυτα τον έλεγχο του συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ