Τέλος και επίσημα από τη Ξάνθη ο Παράσχος

Τέλος και επίσημα από τη Ξάνθη ο Παράσχος

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τη Ξάνθη ο Γιώργος Παράσχος με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο, με τον Έλληνα τεχνικό να μένει στην ακριτική ομάδα μόλις λίγους μήνες.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τη… βοήθεια του Ολυμπιακού προς την ακριτική ομάδα δεν άρεσαν στους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι αποφάσισαν οριστικό διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν δύο ημέρες ο κ. Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε με τον κ. Γιώργο Παράσχο και από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους, εφόσον δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ομάδας που από κοινού οι δυό τους είχαν θέσει και ήταν τα play offs.

Σήμερα σας γνωστοποιούμε την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό τη δική μας και του κ. Χρήστου Πανόπουλου, σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ