Παναθηναϊκός : Νέες απειλές από τον Τελάντερ

Παναθηναϊκός : Νέες απειλές από τον Τελάντερ

Με νέες πιέσεις ασκεί τον Παναθηναϊκό ο Ράσμους Τελάντερ, καθώς του δεν άρεσε καθόλου η εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στον Νίκλας Χουλτ.

Ο Παναθηναϊκός δέχεται νέες απειλές από τον Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός αμυντικός δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα της δόσης του Οκτωβρίου, κάτι που έχει συμβεί για τον Νίκλας Χουλτ. Να αναφέρουμε πως στις 11/1 θα εκδικαστεί η υπόθεση για τα οφειλόμενα στον πρώην μπακ των πρασίνων.

Σύμφωνα με τη SportDay ο Τελάντερ, ο οποίος έχει τον ίδιο δικηγόρο με τον Κουτρουμπή και τον Χουλτ, έμαθε για εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στον Σουηδό και δεν του άρεσε καθόλου αυτό. Έτσι, ο 26χρονος αμυντικός της Ζυρίχης απειλεί πως αν δεν εισπράξει τις δόσεις που του οφείλονται, θα επιμείνει για την εκδίκαση και την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Με τη γλώσσα των αριθμών, τα χρήματα που ζητάει ο Τελάντερ φτάνουν τις 102 χιλιάδες ευρώ και αφορούν τις 10 χιλιάδες ευρώ από το υπόλοιπο της δόσης του Νοεμβρίου, 46 χιλιάδες ευρώ από τη δόση του Δεκεμβρίου και άλλες τόσες ευρώ από μία δόση που λήγει στις 6 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ