Παναθηναϊκός: Τα τρία ανοιχτά «μέτωπα» του Ρόκα

Παναθηναϊκός: Τα τρία ανοιχτά «μέτωπα» του Ρόκα

Η επιστροφή του Τσάβι Ρόκα από το εξωτερικό θα βάλει στην τελική ευθεία τρία ζητήματα. Την ανανέωση του Πούγγουρα, την υπόθεση Βαγιαννίδη και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Δώνη, που οδεύει προς την έξοδο.

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι στην Πορτογαλία και «τσεκάρει» στόχους εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο με την επιστροφή του θα σηκώσει και πάλι μανίκια.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει να διαχειριστεί μια σειρά από θέματα που ψάχνουν λύση και μάλιστα… άμεσα. Προκειμένου να γνωρίζει ο Παναθηναϊκός πως θα κινηθεί και από πλευράς μπάτζετ. Ποια είναι αυτά; Του Αχιλλέα Πούγγουρα, του Γιώργου Βαγιαννίδη και του Χρήστου Δώνη.

Με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έγινε μια πρώτη επαφή για το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Μια πρώτη επαφή που δεν είχε κοινό σημείο. Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον παίκτη λίγο περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που παίρνει τώρα, βάζοντας του ωστόσο και μπόνους συμμετοχών, με τον Πούγγουρα να μη συμφωνεί, αφού θέλει περισσότερα όσον αφορά τις «φιξ» αποδοχές του.

Παρά την αρχική διαφωνία υπάρχει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές πως θα συμφωνήσουν και ο Πούγγουρας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού αυτή είναι επιθυμία και του Γιώργου Δώνη, που τον έχει καθιερώσει στον Παναθηναϊκό και τον έχει εξελίξει σαν ποδοσφαιριστή. Ο Ρόκα θα συναντηθεί με τον παίκτη όταν επιστρέψει και τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της υπογραφής νέου συμβολαίου.

Αντίθετα, δε συμβαίνει το ίδιο με τον Χρήστο Δώνη. Ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε απ’ όσα άκουσε στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε και ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του θα του φέρει τουλάχιστον δύο προτάσεις μετά το τέλος των πλέι οφ, την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν κάποια νέα προσφορά προς τον παίκτη για να τον πείσουν να παραμείνει. Και το «διαζύγιο» είναι πιο κοντά από ποτέ.

Last but not least, η περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Του νεαρού δεξιού μπακ, η περίπτωση του οποίου έγινε… σήριαλ και ακόμα δεν έχει μπει στην τελική της ευθεία. Απομένει το ραντεβού του παίκτη με τον Αλαφούζο, παρουσία φυσικά και του Τσάβι Ρόκα και η τελευταία προσφορά από πλευράς «πράσινων».

Κι αν στην περίπτωση του Πούγγουρα όλα δείχνουν ανανέωση και σε εκείνη του Δώνη όλα δείχνουν «χωρισμό», γι’ αυτή του Βαγιαννίδη κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να μιλήσει με σιγουριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ