Ο Ελ Αραμπί πήρε το όπλο του και εκτός γηπέδων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Ο Ελ Αραμπί πήρε το όπλο του και εκτός γηπέδων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδειξε και εκτός γηπέδων ότι ξέρει να πυροβολεί και ότι στο σημάδι είναι άπαιχτος. Εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν.

Είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην Ελλάδα. Και ένας από τους κορυφαίους που έχουν περάσει από τα μέρη μας εδώ και πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό του, πέραν της τρομερής συχνότητας που σημαδεύει τα αντίπαλα δίχτυα, ο πανηγυρισμός του. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού. Ενας πραγματικός killer, που σκοράρει σαν… πολυβόλο, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων.

Ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός, ωστόσο, δεν… πυροβολεί μόνο μέσα στα γήπεδα. Αλλά και έξω από αυτά. Και όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Παρασκευής, το κάνει με ανάλογη επιτυχία με τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις.

Ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, με… σκοποβολή. Οχι πραγματική σκοποβολή, αλλά σε γήπεδο του paintball. Εκεί όπου έδειξε στην πράξη ότι δεν είναι τυχαίο το… σημάδι που έχει και με τα πόδια.

Για την ιστορία, ο Ελ Αραμπί κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Σε συνολικά 37 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών, έχει πετύχει 23 γκολ και έχει μοιράσει 6 ασίστ! Μάλιστα, 6 από τα γκολ του τα έχει σημειώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των Ερυθρόλευκων, αποτελώντας τον πρώτο τους σκόρερ.

Συνολικά, ο Ελ Αραμπί σκοράρει ένα γκολ ανά 107 λεπτά συμμετοχής (σ.σ. συνολικά έχει 2.457 λεπτά), ενώ βάζοντας στην εξίσωση και τις ασίστ, προκύπτει ότι κάθε 84.7 λεπτά, έχει γκόλ ή τελική πάσα, που γίνεται γκολ! Κανονικό πολυβόλο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΝΑ… ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ (ΚΑΙ) ΣΤΟ PAINTBALL

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ