Λαμία : Εξετάζει Μεντί και Αχμέτοβιτς

Λαμία : Εξετάζει Μεντί και Αχμέτοβιτς

Η Λαμία προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, με τις περιπτώσεις των Τζάκσον Μεντί και Μερσούντιν Αχμέτοβιτς να έχουν ξεχωρίσει.

Η Λαμία έχει καταφέρει να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Superleague, παρόλα αυτά είναι ανάμεσα στα φαβορί για να πέσει κατηγορία.

Για αυτό το λόγο ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές ψάχνει αξιόπιστους και έμπειρους παίκτες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα, η ομάδα της Φθιώτιδας εξετάζει τις περιπτώσεις των Τζάκσον Μεντί και Μερσούντιν Αχμέτοβιτς.

Ο πρώτος προτάθηκε μετά την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό προτάθηκε στη Λαμία και είναι ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή της ομάδας, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα, διότι πρώτος στόχος για την ενίσχυση στην άμυνα παραμένει ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Όσον αφορά τον Μερσούντιν Αχμέτοβιτς, είναι επιθετικός της ΦΚ Σαράγεβο προτάθηκε στον σύλλογο της Φθιώτιδας κι αρέσει αρκετά στον Μπάμπη Τεννέ. Ο 33χρονος σέντερ φορ φέτος έχει αγωνιστεί 18 φορές και μετράει 13 γκολ και 4 ασίστ και αποτελεί την πρώτη επιλογή για την επιθετική γραμμή της Λαμίας, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ