Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του» (vid)

Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του» (vid)

Δυναμικός, πανέξυπνος, αφοσιωμένος μα πάνω απ’ όλα παθιασμένος. Το πάθος του Ματιέ Βαλμπουενά για το ποδόσφαιρο, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του, είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

«Μαέστρος».

Αυτή η λέξη αντικατοπτρίζει πλήρως τον Ματιέ Βαλμπουενά φέτος, ο οποίος με τη φανέλα του Ολυμπιακού «μαγεύει» τους πάντες.

Βλέπετε, σε 32 συμμετοχές έχει 8 γκολ και 22 ασίστ. Αριθμοί που πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις σε έναν 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποτελεί τη φυσιογνωμία του φετινού Ολυμπιακού. Ο… Αστερίξ των «ερυθρόλευκων», στα 35 του χρόνια, συνεχίζει απτόητος τη σπουδαία καριέρα του.

Με το πάθος του για το ποδόσφαιρο να είναι το μαγικό του φίλτρο και τον Ολυμπιακό να του προσφέρει το κίνητρο και την εμπιστοσύνη, όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

«Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζούνε από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν, νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ ζω από αυτό το πάθος, προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταιριάζει αυτό το πάθος και η δύναμη με την ομάδα μου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Μια σπουδαία καριέρα για το «petit velo», «μικρό ποδήλατο», όπως είναι το παρατσούκλι του στη Γαλλία που ξεκίνησε με δυσκολίες.

Παίρνοντας δυνάμεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τα ερυθρόλευκα, γράφοντας ήδη τη δική του ιστορία στην ομάδα του Πειραιά.

Δείτε τη συνέντευξη του Βαλμπουενά στο MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ