Απόλλων Σμύρνης : Στο μεταγραφικό στόχαστρο Μπισκούποβιτς και Πέλβας

Απόλλων Σμύρνης : Στο μεταγραφικό στόχαστρο Μπισκούποβιτς και Πέλβας

Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στην μεταγραφική λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς προτάθηκαν οι Μάρκο Μπισκούποβιτς και Ακσέλι Πέλβας.

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Superleague και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχουν προταθεί δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών τις τελευταίες μέρες, όμως οι παίκτες που έχουν ξεχωρίζει και εξετάζονται είναι λίγοι. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεχωρίσει τα ονόματα των Μάρκο Μπισκούποβιτς και Ακσέλι Πέλβας, με τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις προκειμένου να αγωνιστούν στον Απόλλωνα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Μπισκούποβιτς είναι 29χρονος διεθνής με την εθνική ομάδα της Χιλής (2 συμμετοχές) και αγωνιζόταν στην σουηδική Κάλμαρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η περίπτωσή του είναι καλή και προσιτή και το γνωρίζουν στον Απόλλωνα για αυτό θα ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του.

Από την άλλη ο Πέλβας κατάγεται από τη Φινλανδία, είναι 29 χρονών κι αγωνίζεται στην επίθεση. Η σεζόν πέρασε στη Φινλανδία κι αγωνίστηκε στην Ελσίνκι με την οποία ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας 40 συμμετοχές, ενώ σημείωσε 21 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ