Γκιγιέρμε: «Στον Ολυμπιακό βιώνω τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας μου»

Γκιγιέρμε: «Στον Ολυμπιακό βιώνω τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας μου»

Ο Γκιγιέρμε μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και όλα όσα έχει πετύχει με την ομάδα.

Μεγάλες στιγμές, τις κορυφαίες στην καριέρα του βιώνει στον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Βραζιλίας. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην σπουδαία πρόκριση επί της Άρσεναλ αλλά και στην Γουλβς που έρχεται για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στον Ολυμπιακό βιώνω τις πιο μεγάλες στιγμές της καριέρας μου! Είμαι πολύ χαρούμενος για ένα ακόμα επίτευγμα που πετύχαμε (σ.σ. την πρόκριση επί της Άρσεναλ). Είναι η πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου και την απολαμβάνω στο απόλυτο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, που με έχουν βοηθήσει τόσο. Στο γήπεδο προσπαθώ να βοηθάω και στο σκοράρισμα, αλλά κοιτάζω πρώτα το δημιουργικό σκέλος»

Για την Άρσεναλ και το εμπόδιο της Γουλβς: «Ήταν ένα τρομερό ματς. Αξέχαστο. Κερδίσαμε την πρόκριση στην Αγγλία προς το τέλος της παράτασης. Μας ανεβάζει το ηθικό για την επόμενη φάση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε στον θεσμό. Σεβόμαστε την ομάδα της Γουλβς, που κάνει καλή πορεία στην Πρέμιερ, αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ