Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Κ15.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Κ15, αλλά ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση και στο 17ο λεπτό ο Αθανασίου δεν μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση από πλεονεκτική θέση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μοίρας πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο β’ μέρος, οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα συνέχισαν να είναι ανώτεροι. Πιο συγκεκριμένα στο 53’ ο Αθανασίου έκανε το γυριστό σούτ για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 65’ ήρθε το γκολ. Ο Μαυρόπουλος εκτέλεσε άψογα το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και ο Μοίρας με ωραίο πλασέ έκανε  1-0. Μετά το γκόλ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν ακόμα περισσότερο και θα μπορούσαν με τους Βλέτσα και Ρούτσι να έχουν φτάσει στο 2-0 κλειδώνοντας  κατ’ ουσία το παιχνίδι.

Ο Ρούτσι είχε ακόμα ένα καλό σουτ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 80λεπτου, για να έρθει η φάση στις καθυστερήσεις, όταν ο Νότας πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Έξαρχο, κάνοντας έτσι το τελικό 1-1. Ο Ολυμπιακός  θα μπορούσε ακόμα και μετά την ισοφάριση να πάρει την νίκη, αλλά η κεφαλιά του Σούφκα  έφυγε δίπλα από την εστία.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Αρσενίδης (Μίνης 71’), Ρούτσι, Μοίρας (Σούφκα 78’), Μαυρόπουλος, Αθανασίου (Βλέτσας 55’).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ