«Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Ανουάρ»

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Ανουάρ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ανουάρ Τουχάμι και θα κάνει προσπάθεια να τον διατηρήσει ως δανεικό και μετά το καλοκαίρι.

Ο Ανουάρ Τουχάμι ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, ως μια επιλογή του Τσάβι Ρόκα. Ο Γιώργος Δώνης είχε ζητήσει έναν αμυντικό μέσο με τα χαρακτηριστικά του και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής εκμεταλλεύτηκε τις επαφές του και τον έφερε στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Ο Μαροκινός μέσος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί, ωστόσο η ρήτρα που έχει οριστεί από τους Ισπανούς κάνει απαγορευτική την αγορά του, αφού οι «πράσινοι» πρέπει να δώσουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα, πάντως, με σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο pucelafichajes.com, οι «πράσινοι» είναι πολύ ικανοποιημένοι απ’ όσα έχουν δει απ’ τον Ανουάρ και θα προσπαθήσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους με τη μορφή δανεισμού και μετά το καλοκαίρι.

Πρέπει να τονίσουμε, πάντως, πως ακόμα δεν υπάρχει απόφαση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας για το συγκεκριμένο θέμα και για το αν πράγματι θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Ανουάρ ως δανεικός. Είναι κάτι που θα συζητηθεί προς το φινάλε της σεζόν, αναλόγως και με τις ανάγκες της ομάδας, αλλά και με την υπόθεση του Χρήστου Δώνη.

Ρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ