ΑΕΚ: Καρέρα 2021 με… φόντο την «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Καρέρα 2021 με… φόντο την «Αγιά Σοφιά»

Απόλυτη συμφωνία του Ίλια Ίβιτς με τους εκπροσώπους του Μάσιμο Καρέρα, έπειτα από το χθεσινοβραδινό δείπνο στη Γλυφάδα. Υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η σκέψη για τη μεθεπόμενη σεζόν και την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο με τον Ιταλό στον πάγκο.

«Λευκός καπνός» και Καρέρα… 2021. Απόλυτη συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Ιταλού προπονητή, που θα παραμείνουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο, όπως εξαρχής ήταν η επιθυμία και των δύο πλευρών.

Το ραντεβού μεταξύ του Ίλια Ίβιτς και των εκπροσώπων του Ιταλού προπονητή χθες το βράδυ στη Γλυφάδα είχε θετική κατάληξη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και η υπογραφή του νέου συμβολαίου που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Στη συνάντηση του Ίβιτς με τον ατζέντη Ντ’ Αμίκο, ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει πλέον ο όρος – πέναλτι που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιταλού, ο οποίος έλεγε πως όποια από τις δύο πλευρές επιθυμούσε να λύσει το συμβόλαιο θα πλήρωνε 150.000 ευρώ και θα το έλυνε. Ξεκαθαρίστηκαν τα πάντα, μα πάνω απ’ όλα πως όλοι είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία και ήθελαν αυτή να συνεχιστεί χωρίς… αστερίσκους και χωρίς «πέναλτι».

Στη χθεσινή συνάντηση δεν ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, ωστόσο δεν αποκλείεται ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να συναντήσει τον ατζέντη του Καρέρα πριν αυτός αποχωρήσει. Άλλωστε, ο Μελισσανίδης πρόσφατα τα είχε πει από κοντά με τον ίδιο τον Ιταλό προπονητή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο ραντεβού ειπώθηκε και η προοπτική της συνεργασίας και μετά το καλοκαίρι του 2021. Να είναι δηλαδή ο Καρέρα ο προπονητής που θα μπει με την ΑΕΚ στην «Αγία Σοφιά». Ωστόσο είναι κάτι πολύ πρώιμο και οι δύο πλευρές το άφησαν για μερικούς μήνες αργότερα, ώστε να το συζητήσουν εκ νέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ