Το συμβόλαιο του Μακέντα και το ενδιαφέρον από Αραβία και Τουρκία

Το συμβόλαιο του Μακέντα και το ενδιαφέρον από Αραβία και Τουρκία

Οι Ιταλοί αναφέρονται στην περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα, γράφοντας πως θα συζητήσει με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο, αλλά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι έντονο γι' αυτόν.

Παραμένει στην επικαιρότητα ο Φεντερίκο Μακέντα. Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να βάζει πωλητήριο στον παίκτη και να περιμένει προτάσεις, ήρθε το ιταλικό Tuttomercato να δώσει μια διαφορετική εκδοχή όσον αφορά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό Μέσο, που ασχολείται κυρίως με μεταγραφικά θέματα, ο Μακέντα θα συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει αφού ο Μακέντα αναμένεται να ζητήσει γενναία αύξηση αποδοχών. Ακόμα και τα διπλάσια χρήματα από τα περίπου 200.000 ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως για τον Ιταλό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Σαουδική Αραβία, όσο και από την Τουρκία, από δύο χώρες δηλαδή που έχουν αρκετό χρήμα να διαθέσουν και μπορούν να προσφέρουν στον έμπειρο επιθετικό το συμβόλαιο που επιθυμεί.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα αξιώσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ