ΑΕΚ: Είδε τον Χαλίλοβιτς ο Ίβιτς στην Ολλανδία (vid)

ΑΕΚ: Είδε τον Χαλίλοβιτς ο Ίβιτς στην Ολλανδία (vid)

Το παιδί που κάποτε η Μπαρτσελόνα σπατάλησε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η... καψούρα του Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είδε τον Άλεν Χαλίλοβιτς από κοντά και η ΑΕΚ ετοιμάζει κίνηση.

Με τα μάτια στραμμένα στον 24χρονο Κροάτη επιθετικό μέσο της Χέρενφεν, Άλεν Χαλίλοβιτς, ήταν ο Ίλια Ίβιτς στο ταξίδι του στην Ολλανδία, εκεί που παρακολούθησε το παιχνίδι της συγκεκριμένης ομάδας με τον Άγιαξ (ο «Αίαντας» νίκησε με 3-1). Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε και στο Ρότερνταμ, που είδε το Φέγενορντ – Βίλεμ 2-0, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime.

Ο Χαλίλοβιτς, που ανήκει στη Μίλαν και έχει δοθεί δανεικός στη Χέρενφεν, είχε πάρει μεταγραφή πριν από έξι χρόνια από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Μπαρτσελόνα, έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Από εκεί παραχωρήθηκε δανεικός στη Χιχόν, αλλά η Ισπανία δεν του… ταίριαξε, με αποτέλεσμα να πάει στο Αμβούργο, που επίσης έδωσε πέντε εκατομμύρια για ένα παιδί που τότε τον αποκαλούσαν «wonderkid» της Κροατίας.

Έμεινε τρεις μήνες στο Αμβούργο, έφυγε δανεικός στη Λας Πάλμας, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει. Το Αμβούργο τον αποδέσμευσε και το καλοκαίρι 2018 τον απέκτησε η Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης και στη συνέχεια στη Χέρενφεν.

Φέτος σε 26 ματς έχει 3 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έχει παίξει και 10 ματς στην Εθνική Κροατίας με τελευταία κλήση το 2019 και 17 με την U-19.

Συνολικά έχει παίξει 61 ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 39 με την Λας Πάλμας, 37 με την Χιχόν, 29 με την β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και ένα με την πρώτη, 14 με την Σταντάρ Λιέγης, 7 με το Αμβούργο, 3 με την Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ