Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Κώστα Γεωργακόπουλο

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Κώστα Γεωργακόπουλο

Την απόκτηση-επιστροφή του Κώστα Γεωργακόπουλου ανακοίνωσε η Κέρκυρα, με τον 24χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Την τρίτη μετεγγραφική της κίνηση (μετά τον εξάμηνο δανεισμό του Νέστορα Μυτίδη από την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Νταβίντε Γκράσι) ανακοίνωσε η Κέρκυρα, η οποία γνωστοποίησε την απόκτηση του Κώστα Γεωργακόπουλου.

Ο 24χρονος Κερκυραίος επιθετικός (ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, τον περασμένο Αύγουστο πήγε στον Παναιγιάλιο, από όπου έμεινε ελεύθερος προ ημερών) υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019 με τους Φαίακες και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Η Κέρκυρα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με 11 βαθμούς σε 15 αγώνες, έχοντας από κάτω της τον Πλατανιά (6 βαθμούς) και από πάνω της τον Απόλλωνα Σμύρνης (12), Παναιτωλικό (15), Λαμία, Παναθηναϊκό (16) και ΠΑΣ Γιάννινα (17).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γεωργακόπουλου με διάρκεια συμβολαίου εως το καλοκαίρι του 2019.

Ο 24χρόνος Κερκυραίος επιθετικός θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ