Τερζής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε».

Τερζής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε».

Ο στενός συνεργάτης του Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στις ιδιαιτερότητες του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA ο Τόλης Τερζής. Ο στενός συνεργάτης του Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τα οσα γίνονται με τον κορωνοϊο: «Είναι λογικό με αυτά που συμβαίνουν να προσέχουμε. Έχουμε αλλάξει μέχρι και τον τρόπο χειραψίας. Είμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι , όμως ακούμε και διαβάζουμε και προστατευόμαστε. Η δουλειά μας είναι να κρατάμε τους παίκτες συγκεντρωμένους με στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου: «Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε οτι δεν σκεφτόμαστε το κύπελλο.

Μετά το πρώτο αποτέλεσμα έχουμε πολλές ελπίδες και θέληση από τον κόσμο για την πρόκριση. Έχουμε όμως ακόμη αρκετό καιρό για τον δεύτερο ημιτελικό, θα τον δούμε όταν έρθει η ώρα».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα . Προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι της από τον τερματοφύλακα και να παίξει από πίσω. Έχει έναν προπονητή που έχει δουλέψει την ομάδα, από εκεί και πέρα όμως έχουν και εκείνοι αρκετές αδυναμίες και δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θεωρώ πως θα πάρουμε και την νίκη».

Για το οτι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης μας δίνει τεράστια δύναμη. Είναι πρόβλημα η απουσία του κόσμου. Πρέπει να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ