Καρέρα: Αγωνία για την κόρη του λόγω κορωνοϊού

Καρέρα: Αγωνία για την κόρη του λόγω κορωνοϊού

Δύσκολες ώρες για τον Μάσιμο Καρέρα αφού αγωνιά τόσο για τη μεγάλη του κόρη που παραμένει στην Ιταλία όσο και για τους υπόλοιπους συγγενείς του που βρίσκονται στη γειτονική χώρα.

Ο Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στην Αθήνα αλλά το μυαλό του σίγουρα είναι στην πατρίδα του, την Ιταλία η οποία πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα από τον κορωνοϊό. Οι νεκροί έχουν φτάσει πλέον τους 1.016 με 189 θύματα μόνο την Πέμπτη ενώ τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 15.000. Αριθμοί που από μόνοι τους προκαλούν σοκ.

Η μικρή κόρη του προπονητή της Ένωσης, Μαρτίνα, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα (όπως και η μητέρα της, Πίνι) και μάλιστα ήταν παρούσα στο ραντεβού (9/3) του πατέρα της με τον Ίλια Ίβιτς όπου και σφραγίστηκε η παραμονή του Καρέρα στην Ένωση και για τον επόμενο χρόνο.

Η μεγάλη του κόρη, Φραντσέσκα, παραμένει όμως στην Ιταλία όπου εργάζεται ως Marketing Specialist σε εταιρεία λόγω της απαγόρευσης πτήσεων από και προς την Ιταλία και δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Έτσι όπως είναι λογικό, ο 55χρονος τεχνικός περνάει πολύ δύσκολες στιγμές αφού θα ήθελε να έχει μαζί του όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ