Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Ινσούα, «καθαρή» η μαγνητική του Νάγκι

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Ινσούα, «καθαρή» η μαγνητική του Νάγκι

Ο Εμμάνουελ Ινσούα επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Νάγκι, Πούγγουρας και Αγιούμπ έφεραν ευχάριστα νέα.

Πολύ καλά νέα για τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα για τους Ινσούα, Νάγκι, Πούγγουρα και Αγιούμπ.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε διαγνωστικές εξετάσεις, από τις οποίες βγήκαν ευχάριστες ειδήσεις.

Το οστικό οίδημα που ταλαιπωρούσε τον Ινσούα υποχώρησε και έτσι διαρκώς ανεβάζει ρυθμούς. Ο Αγιούμπ θα συνεχίσει να λαμβάνει προληπτικά αγωγή τις επόμενες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι η θρόμβωσή του έχει απορροφηθεί. Επίσης, αναμένεται να αρχίσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα με δρομικές ασκήσεις.

Ο προσαγωγός του Αχιλλέα Πούγγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και με βάση τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε θα επιστρέψει σε 4 με 5 μέρες στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Η μαγνητική του Νάγκι ήταν «καθαρή» και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ξεκίνησαν με προθέρμανση και έπειτα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Ινσούα, Πούγγουρας, Αγιούμπ και Νάγκι ακολούθησαν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Σένκεφελντ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Κολοβέτσιος, Κολοβός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ