Η προπόνηση της Παρασκευής και τα μέτρα της ΑΕΚ για τον κορωνοϊό

Η προπόνηση της Παρασκευής και τα μέτρα της ΑΕΚ για τον κορωνοϊό

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά -προς το παρόν- στην ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν όμως τα μέτρα τους.

Ο κορωνοϊός οδήγησε σε αναβολή τα play off της Super League ωστόσο στην ΑΕΚ συνεχίζουν τις προπονήσεις στα Σπάτα με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν κανονικά το παρόν. Στην προπόνηση της Παρασκευής όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα εκτός από τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο και Μπότο που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας πάντως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό τόσο στα γραφεία της ομάδας, όσο και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Συγκεκριμένα, από εβδομάδα ξεκινάει πρόγραμμα εργασίας εκ περιτροπής από το σπίτι ανά τμήμα ώστε να μην βρίσκεται πολύς κόσμος ταυτόχρονα στα γραφεία.

Την Δευτέρα που οι παίκτες (πιθανότατα) θα έχουν ρεπό αναμένεται να γίνει απολύμανση και σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα ενώ θα υπάρξει και νέα ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνει και ατομικά ο καθένας. Επιπλέον θα γίνουν συστάσεις προς όλους από τον Ίλια Ίβιτς για αποφυγή ταξιδιών στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ