«Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει…» (pic & vid)

«Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει…» (pic & vid)

Ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης κλείνει τα 90 του χρόνια και η ΑΕΚ του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

«Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θ βγει, να λέει πως η μπάλα εκεί θα καρφωθεί»… Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Κώστας Νεστορίδης, κλείνει τα 90 του χρόνια.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα που έχει αναδειχτεί για πέντε σερί χρονιές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (1959-1963), ο Νέστορας της Ένωσης, έχει γενέθλια και οι «κιτρινόμαυροι» του ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσω των social media.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Τα 90 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης, o οποίος γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1930 στη Δράμα.

Ο κορυφαίος Ελληνας επιθετικός, πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος για πέντε σερί χρονιές (1959-1963) και με 263 γκολ σε σύνολο 348 συμμετοχών, αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή – ορόσημο μίας ολόκληρης εποχής.

Οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας του 1963 αλλά και του Κυπέλλου του 1964, ενώ κατέκτησε ως πρώτος σκόρερ και πρωτάθλημα στην Αυστραλία το 1966 με την Ελλάδα Μελβούρνης!

Μεγάλε Νέστορα, χρόνια σου πολλά!»

Τα 90 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και του…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

«Και σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει»…

Το video – αφιέρωμα του AEK TV στον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 90α του γενέθλια! #aekfc #aeklegends #ourhistory #yellowishes #aekfamily

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ