Το επικό… Κάτσε σπίτι του Ουάρντα! (pic)

Το επικό… Κάτσε σπίτι του Ουάρντα! (pic)

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ έβγαλε φωτογραφία με τον Εργκους Κάτσε σε μια άλλη παραλλαγή του «κάτσε σπίτι» και έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του κορωνοϊού!

Μπορεί να διαφωνείς με τον Ουάρντα και τις πράξεις του. Να μην σου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του και να μην τον θες στην ομάδα σου, αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχθείς ότι ο Αιγύπτιος είναι ο μέγιστος… τρολάς!

Ο μεσοεπιθετικός της Λάρισας, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ανέβασε στα social media το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό. Το πιο ιδιαίτερο μήνυμα που είδαμε τις τελευταίες ημέρες. Με το δικό του στυλ, τον δικό του τρόπο.

Τι έκανε ο… τρελός ο Αμρ; Πήρε τον Εργκους Κάτσε, βγήκε φωτογραφία μαζί του και έγραψε: «Κάτσε… σπίτι!». Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι καλό να μην χάνουμε το χιούμορ μας, με τον Ουάρντα να μας το υπενθυμίζει με αυτό το ποστάρισμα.

Παρόλα αυτά το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο προς όλους: Να μείνουμε σπίτι για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, που έχει πλήξει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και έχει κοστίσει τη ζωή σε συνανθρώπους μας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ