Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σισέ: «Δεν είστε μόνοι. Εχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα νικήσουμε» (pic)

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Σισέ: «Δεν είστε μόνοι. Εχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα νικήσουμε» (pic)

Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού προσπάθησε να εμψυχώσει τους συμπολίτες μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τους ζήτησε να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media ο Παπέ Αμπού Σισέ προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή των συμπολιτών μας λόγω της κρίσιμης κατάστασης που βιώνουμε από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους ως μέτρο πρόληψης απέναντι στον φονικό ιό.

Συγκεκριμένα, ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής έγραψε στο προφίλ του στα social media: «Θέλω να στείλω τις σκέψεις και τις προσευχές μου σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η υγεία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να παραμείνουμε σπίτι. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων. Δεν είστε μόνοι. Εχουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος θα νικήσουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπέ Αμπού Σισέ τον περασμένο Οκτώβριο, πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί για σχεδόν 20 ημέρες. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, γύρισε πιο δυνατός και πλέον είναι ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ