Ξάνθη : Επαγγελματίες οι Θυμιάνης και Οκάν

Ξάνθη : Επαγγελματίες οι Θυμιάνης και Οκάν

Παίκτες από τις μικρές ομάδες της εξακολουθεί να προωθεί στην ανδρική ομάδα η ΠΑΕ Ξάνθη.

Στην ανδρική ομάδα της Ξάνθης, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια, προωθήθηκαν οι Κωνσταντίνος Θυμιάνης και Σουλεϊμάν Οκάν. Ο πρώτος αγωνιζόταν στην Κ17 και είναι αμυντικός ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Κ20 και είναι επιθετικός.

«Η Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Θυμιάνη Κωνσταντίνο και Οκάν Σουλεϊμάν που προέρχονται από την Ακαδημία της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη..

Εξάλλου στα αγωνιστικά, την Πέμπτη (4/1) η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (7/1, 17:15) στην Λαμία με την τοπική ομάδα μπήκε στην τελική της ευθεία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες σε έντονους ρυθμούς. Συγκεκριμένα τη πρόγραμμα ήταν απαιτητικό και αυξημένης έντασης με τους παίκτες να ακολουθούν τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού ενώ στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς στα αγωνιστικά τετράγωνα πριν τις ασκήσεις τακτικής.

Στα ευχάριστα η συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα του Κασά Καμαρά, ενώ στον αντίποδα δεν υπολογίζονται Μπρίτο (τραυματίας) και Μπαξεβαβίδης (τιμωρημένος).

Διαιτητής του αγώνα στην Λαμία, ορίστηκε να είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Χρήστο Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ράινχαρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Βοιωτίας).

Στην εθνική ο Σαμπανίδης

Τέλος να αναφέρουμε ότι στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Ελπίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, για να λάβει μέρος στις προπονήσεις που θα γίνουν στα Σπάτα από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ