Άρης: Σε αναμονή και ο σχεδιασμός

Άρης: Σε αναμονή και ο σχεδιασμός

Η διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω του κορωνοϊού έχει φέρει και αναβολή στις κινήσεις των κιτρινόμαυρων ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει κάνει σημαντική προεργασία σε οτι αφορά τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η αναγκαία, όμως, διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων εξαιτίας του κορωνοϊού, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του Άρη να τηρούν στάση αναμονής.

Είναι λογικό οτι οι κιτρινόμαυροι, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε κινήσεις για την επόμενη χρόνια, χωρίς να γνωρίζουν τι θα πετύχουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακόμα, η διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων είχε ως αποτέλεσμα και την απώλεια σημαντικών εσόδων από τα εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να τακτοποιήσει πρώτα τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν (σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια τα νούμερα που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες) και στη συνέχεια να προχωρήσει τα υπόλοιπα θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ