Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος ξανά στο προσκήνιο

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος ξανά στο προσκήνιο

Ολοένα και περισσότερο ωριμάζει η ιδέα της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τις πιθανότητες πλέον να είναι υπέρ της ιστορικής έδρας του συλλόγου.

Εφυγε το καλοκαίρι του 2018 από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Ήταν το αποτέλεσμα της προσωπικής κόντρας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μιας κόντρας που είχε ως… θύμα την ίδια την ποδοσφαιρική ομάδα. Η οποία αναγκάστηκε να ξεσπιτωθεί, να απομακρυνθεί από τη φυσίκη της έδρα και να επιστρέψει στο απόμακρο, αχανές και… ξένο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ήταν πολλές οι φορές σ’ αυτή τη διετία της παρουσίας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ που ακούστηκε ως σενάριο η εκ νέου επιστροφή του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες το συζητούσαν πολλές φορές μεταξύ τους, ο Δώνης δεν έκρυβε ότι σε ορισμένα παιχνίδια η πίεση που ασκεί η εξέδρα στον αντίπαλο θα μπορούσε να βοηθήσει. Ποτέ, όμως, η κουβέντα δεν τέθηκε σε σοβαρή βασή.

Η φετινή απογοητευτική εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, όμως, ακόμα και σε ντέρμπι όπως με τον Ολυμπιακό, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους. Και να δουν με διαφορετικό μάτι πια την έδρα της ομάδας την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με το ενδεχόμενο της επιστροφής στη Λεωφόρο να μοιάζει περισσότερό ορατό από κάθε άλλη φορά αυτή τη διετία. Όχι βέβαια, όχι ως το επικρατέστερο σενάριο, αλλά σίγουρα πιο πιθανό από τις προηγούμενες φορές που συζητήθηκε.

Έτσι κι αλλιώς, οι διοικήσεις των δύο δεν έχουν πλέον πράγματα να τους χωρίζουν. Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος ήρθαν κοντά, κυρίως με την υπόθεση του Βοτανικού και τα ραντεβού που είχαν. Το θέμα του ενοικίου δε θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού ο Παναθηναϊκός δίνει έτσι κι αλλιώς ενοίκιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως το παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο ο Παναθηναϊκός έδωσε στη Ριζούπολη, υπήρχε σκέψη να δοθεί στη Λεωφόρο, αλλά δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι της ομάδας να τα έχουν όλα έτοιμα. Δείγμα της επιθυμίας να δώσει ο Παναθηναϊκός παιχίδια στη φυσική του έδρα. Μένει να δούμε τι θα μπει στον φάκελο της αδειοδότησης (πάει για 30 Απριλίου) και εκεί θα φανεί κατά πόσο υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες επιστροφής στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ