Στη λίστα της ΑΕΚ ο Χεγκ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Χεγκ

Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ντάνιελ Χεγκ της Χέρενφεϊν, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Μπορεί όλος ο κόσμος να ασχολείται με την έξαρση του κορωνοϊού, ωστόσο η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς πριν την καραντίνα «έτρεχαν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

Στη λίστα του Ίλια Ίβιτς λοιπόν φέρεται να βρίσκεται ο Ντάνιελ Χεγκ της Χέρενφεϊν, με την πλευρά του παίκτη να είναι ενημερωμένη για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ολλανδία, εκτός από προπονητικά κέντρα πήρε γεύση και από παιχνίδια του πρωταθλήματος της χώρας και συγκεκριμένα τα Χέρενφεϊν-Άγιαξ και Φέγενορντ-Βίλεμ.

Στο πρώτο ματς πήγε για τον Ντάνιελ Χεγκ όπως αναφέρει η Ώρα για Σπορ, ο οποίος ωστόσο, έμεινε στον πάγκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο 29χρονος Δανός στόπερ που βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του Ίβιτς, τη φετινή σεζόν έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ χάνοντας αρκετά ματς λόγω τραυματισμών.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν αποκλείεται η ολλανδική ομάδα να τον καλέσει για επέκταση του συμβολαίου του. Η ΑΕΚ ομως φέρεται έτοιμη να κινηθεί για να τον αποκτήσει, με το ποσό που αμείβεται να μην ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ και να κυμαίνεται περίπου σε επίπεδα που μπορεί να πληρώσει η Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ