ΠΑΟΚ και Ξάνθη καταθέτουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (23/3)

ΠΑΟΚ και Ξάνθη καταθέτουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (23/3)

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (23/3) για να καταθέσουν υπομνήματα σχετικά με τη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.

Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα στις 15:00 έχουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, για να καταθέσουν υπομνήματα αναφορικά με την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.

Οι νομικοί των δύο ομάδων αναμένεται να στείλουν μέσω των υπομνημάτων όλα τα στοιχεία της υπερασπιστικής τους γραμμής και όπως όλα δείχνουν η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πέρα από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που είναι οι δυο ομάδες που έχουν πολυϊδιοκτησία, υπόμνημα μπορεί να στείλει και ο Ολυμπιακός, καθώς είναι η ομάδα που κατήγγειλε τους δυο συλλόγους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, έχει κρίνει ένοχες τις δύο ομάδες, έχοντας επιβάλει αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και συνολικά 12 από τους Ακρίτες λόγω και του μετοχικού της. Ωστόσο πλέον τα υπομνήματα και η γραμμή υπεράσπισης είναι αναφορικά με τη δευτεροβάθμια εκδίκαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ