Σκόνδρας: «Προέχει η υγεία»

Σκόνδρας: «Προέχει η υγεία»

Ο μπακ της Λαμίας μίλησε για την εξάπλωση του κορωνοϊού και επισήμανε ότι αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο.

Στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο μπακ της Λαμίας τόνισε ότι οι προπονήσεις έχουν διακοπεί και αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η υγεία.Παράλληλα, κάλεσε άπαντες να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές των ειδικών και να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι προπονήσεις έχουν διακοπεί. Πήραμε οδηγίες από την ομάδα να προσέχουμε και να μη βγαίνουμε έξω. Ακολουθούμε το πρόγραμμά μας και όσο είναι εφικτό το κάνουμε από το σπίτι. Σίγουρα, μας απασχολεί και το πότε θα ξεκινήσει ξανά το Πρωτάθλημα, όμως προέχει η υγεία.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πρέπει να τηρούμε όλους τους κανόνες ώστε όλοι να είμαστε υγιείς. Όλα τα άλλα έρχονται στη συνέχεια. Αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές θα πάμε καλύτερα. Αν κάνουμε του κεφαλιού μας, τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ