O’ Jogo: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πληρώσει ακόμη για τον Μίσιτς»

O’ Jogo: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πληρώσει ακόμη για τον Μίσιτς»

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα η υπόθεση Μίσιτς παραμένει ανοιχτή γιατί ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει καταθέσει τα 2 εκατ. ευρώ που είναι το buy out του Κροάτη. Τι λένε στον Δικέφαλο για το θέμα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας O’ Jogo με σημερινό της δημοσίευμα ανέφερε πως: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πληρώσει ακόμη για τον Μίσιτς».

Η πορτογαλική εφημερίδα βασίζεται σε μια τοποθέτηση στελέχους της πορτογαλικής ομάδας, ο οποίος υποστηρίζει πως η μεταγραφή του Κροάτη μέσου δεν έχει  ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι  Ασπρόμαυροι δεν έχουν πληρώσει έως τώρα τη ρήτρα αγοράς.

Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν πως με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, θα καταβάλλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το buy out του Κροάτη μέσου έχει οριστεί μέχρι τις 20 Μαϊου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Επίσης ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και όχι να επιστρέψει στην Πορτογαλία ή σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ