Βαλμπουενά: «Οι δρόμοι είναι άδειοι, προπονούμαστε στο σπίτι. Χρειάζεται υπομονή»

Βαλμπουενά: «Οι δρόμοι είναι άδειοι, προπονούμαστε στο σπίτι. Χρειάζεται υπομονή»

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος προπονείται στο σπίτι του και περιμένει με υπομονή να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μιλώντας στους συμπατριώτες του, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση για την μείωση της διασποράς του Covid-19, ενώ επισήμανε ότι ο ίδιος προπονείται στο σπίτι του και περιμένει με υπομονή να ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση.

«Η κυβέρνηση έλαβε μέτρα από την αρχή, κλείνοντας τα σχολεία. Δεν υπήρχε καθυστέρηση στις αποφάσεις της. Μόνο οι τράπεζες, τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά. Οι δρόμοι είναι άδειοι. Τα εστιατόρια έκλεισαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Εμείς (σ.σ οι ποδοσφαιριστές), δεν κάνουμε προπονήσεις, αλλά ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα στο σπίτι. Πρέπει να έχουμε υπομονή», είπε ο Γάλλος.

Οι συμπατριώτες του Ματιέ Βαλμπουενά στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα διεκόπη την περασμένη Παρασκευή και στέκονται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πριν τη διακοπή βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, κάνουν ειδική μενία στα εκατοντάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 που μετράει η χώρα μας, αλλά και στους θανάτους από τον κορωνοϊό, οι οποίοι σήμερα έφτασαν τους 5 (σ.σ όταν το έγραψαν το κείμενο οι Γάλλοι ήταν στους 4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ