Παναθηναϊκός: Βελτιωμένη πρόταση σε Ινσούα

Παναθηναϊκός: Βελτιωμένη πρόταση σε Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Εμανουέλ Ινσούα.

Το… αρχηγείο του Τσάβι Ρόκα τις τελευταίες μέρες έχει μεταφερθεί στη Βαρκελώνη, αφού ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη γενέτειρά του για να είναι κοντά στην οικογένειά του, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Ωστόσο δε σταματά να σκέφτεται την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο προχωρά σε επαφές κυρίως με τους παίκτες του ρόστερ, τα θέματα των οποίων παραμένουν ανοιχτά. Με ένα απ’ αυτά να είναι φυσικά του Εμανουέλ Ινσούα. Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να διατηρήσει τον Αργεντινό μπακ στο ρόστερ του και σύμφωνα με τη Sportday έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση.

Η προσφορά έγινε στον αδελφό του Ινσούα και αφορούσε νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κλιμακωτά αυξανόμενες που φτάνουν κατά μέσο όρο τις 430.000 ευρώ. Συν τα μπόνους στόχων και συμμετοχών με το «τριφύλλι».

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει και δύσκολα θα το κάνει εντός των προσεχών ημερών, λόγω του κορωνοϊού, αλλά η πρόταση του Παναθηναϊκού παραμένει στο τραπέζι και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες οι δύο πλευρές θα μπουν στις τελικές συζητήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ