Χριστοβασίλης: «Ιστορική μέρα για τον ΠΑΣ»

Χριστοβασίλης: «Ιστορική μέρα για τον ΠΑΣ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, δήλωσε πώς η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ αποτελεί τιμή για τον ΠΑΣ!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, σε δηλώσεις του μετά και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Κων/νου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα περήφανος που ένα παιδί από την οικογένεια του ΠΑΣ μετακόμισε σε έναν σύλλογο όπως η Άρσεναλ και χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα για το σύλλογο!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 20χρονο αμυντικό και εξέφρασε την ελπίδα του αυτό το ξεκίνημα να έχει και ανάλογη συνέχεια στο μέλλον και για την ομάδα του αλλά και για τις υπόλοιπες της Superleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Κύριε Χριστοβασίλη μια μεγάλη μέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Μαυροπάνο, ο οποίος υπέγραψε στην Άρσεναλ. Πως νιώθετε;

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ιστορική μέρα για την ομάδα του ΠΑΣ Γιαννινα διότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και με τόσο μεγάλη εμβέλεια σε όλο τον πλανήτη, όπως είναι η Άρσεναλ.

Είμαστε ευγνώμονες που εμπιστεύθηκαν ένα παιδί από τη δική μας ομάδα. Ευχόμαστε τόσο στον ποδοσφαιριστή, όσο και στην Άρσεναλ τα καλύτερα και φυσικά ο Κωνσταντίνος να τους βγάλει ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ, Κωνσταντίνο Φάρρα, ο οποίος ήταν πίσω από αυτή την προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες και βοήθησε σημαντικά να έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Ευχόμαστε αυτό το ξεκίνημα να έχει και συνέχεια στο μέλλον και για την ομάδα μας, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας μας. Μακάρι κι άλλοι ποδοσφαιριστές να φτάσουν σ’ αυτό το επίπεδο».

Είναι μια δικαίωση για εσάς η μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ; 

«Οπωσδήποτε με ικανοποιεί και προσωπικά αυτή η εξέλιξη, αλλά και ομαδικά. Πιστέψαμε πάρα πολύ σ’ αυτό το παιδί όταν πριν από δύο χρόνια ήρθε στην ομάδα μας. Ένας λόγος παραπάνω που με κάνει χαρούμενο και ενθουσιασμένο είναι η καταγωγή του από την Ήπειρο. Εύχομαι στον Κωνσταντίνο να έχει ένα καλό ξεκίνημα, να έχει καλή σταδιοδρομία στο νέο του σύλλογο και φυσικά να τον δούμε ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ